nieuws

Kerst lemonpie

Daar zijn we dan met onze prachtige Beum Kerst Lemon Pie actie.

Deze heerlijke lemon pie wordt speciaal voor Kerstmis gemaakt en is vanaf morgen tot 17 december 2021 te bestellen!

De lemon pie is voor 4 personen geschikt en kost 10,00 per taartje.

Bestellen kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv jouw naam en telefoon nummer en het aantal taarten dat je wilt bestellen.

Daarna krijg je een mail met de betalingsgegevens. Zodra de betaling binnen is gaat jouw bestelling naar de keuken.

Ophalen van de lemon pie kan alleen op 24 december tussen 10 en 12 uur bij onze foodtruck!

 

Pietenpepernotentaart

 

Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer onze heerlijk pietenpepernotentaart in de aanbieding.

Je kunt deze taart op 2 manieren bestellen:

  1. Pietenpepernotentaart laten bezorgen: deze taart wordt door Piet bij je thuis, op vrijdag 26 november aanstaande tussen 17.00 en 20.00 uur bezorgd! Zorg dat je deze tijd ook echt thuis bent! Thuis bezorgen is mogelijk voor onze gasten die in Dorst, Rijen, Molenschot en Bavel wonen. De pietenpepernotentaart kost dan 15,00 euro per stuk.
  1. Wanneer je liever een taartje voor pakjesavond hebt, of jouw dorp valt niet onder het bezorgservicegebied van Beum, dan kun je een pietenpepernotentaart bestellen en deze zelf met jouw kinderen op 4 december tussen 12.00 en 13.00 uur bij Piet in de foodtruck op komen halen. De pietenpepernotentaart kost, als je deze zelf op komt halen, 10,00 per stuk.

Bestellen is noodzakelijk en vol is vol of op is op. Bestellen doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw naam, adres en telefoonnummer, het aantal taarten en jouw keuze bezorgen of ophalen. Bestellen kan totdat we vol zitten voor bezorgen of dat alle taarten gereserveerd zijn.

Wees er snel bij!!!

Kerstmis 2021

Op eerste kerstdag is Beum, zoals ieder jaar gesloten en zijn we zelf gezellig bij onze familie. Op tweede kerstdag zijn we voor u geopend van 11:00 tot 17:00uur en dit jaar, nu het weer mag, serveren wij een luxe 4 gangen kerstlunch. Verwen jezelf en jouw familie of vrienden en kom ook genieten bij Beum in het mooie winterse bos. Reserveer tijdig een tafeltje want vol is vol. Reserveren is mogelijk voor twee tijden; van 11:30 - 14:00 uur of 14:30 - 17:00 uur. Voor gasten die niet reserveren hebben wij ons overdekte verwarmde terras deze dag geopend voor een drankje en iets lekkers erbij. Maar let op want lunchen is alleen binnen op reservering mogelijk en alleen voor de kerstlunch.

 

Sinterklaas bezoekt Beum

Sinterklaas bezoekt Beum.

Facebook/Instagram

Volgt u genieten bij Beum al op Facebook en Instagram?

Hier vindt u alle actuele nieuwsberichten en activiteiten.

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd.  Beum is van dinsdag tot donderdag geopend van 10:30 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds, onze keuken is geopend vanaf 11:00 tot 17:00. Vrijdag, zaterdag en zondag sluiten we om 20:00 uur en neemt de keuken tot 19:00 uur bestellingen aan. Maandag is onze sluitingsdag .Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
0161-748012
info@genietenbijbeum.nl

KvK: 66024137
BTW: 856362517B01

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.