nieuws

Mooie beelden gezocht!

 

Rondom onze mooie locatie worden veel bijzondere dieren gespot en foto's gemaakt van de prachtige omgeving. Wij zijn op zoek naar deze bijzondere foto's voor onze website en Facebook. 
We dagen de fotografen onder ons uit!

Maak jij ook mooie natuurfoto's? Stuur ons er één! Maar het moet wel een mooie natuurfoto van de omgeving bij Beum of een bijzondere foto van een van de door jou gespotte dieren in onze omgeving zijn. Wij plaatsen de mooiste foto van de maand op de website en Facebook en jij wint een lekkere koffie Beum!

 

bekijk de fotos

fotografen gezocht

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd. De keuken van Beum is dagelijks geopend van 11:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, om 21.00 sluiten onze deuren. ( afhankelijk van het aantal aanwezige gasten kan deze eindtijd aangepast worden ) .Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
0161-748012
info@genietenbijbeum.nl

KvK: 66024137
BTW: 856362517B01

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.