zaalhuur

Zalen te huur voor vele gelegenheden

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw feestje, receptie, presentatie of vergadering? Dan kunt u bij Beum terecht. Wij bieden diverse arrangementen aan en denken graag met u mee naar passende mogelijkheden.

 

Vergaderen in een prachtige omgeving

Het grote voordeel van een cursus op deze locatie is dat er voor de afwisseling (of als onderdeel van een training) ook buiten wandelingen kunnen worden gemaakt. Wij denken graag met u mee en kunnen hetgeen u wilt vaak op maat arrangeren.

 
IMG 0614    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd. De keuken van Beum is dagelijks geopend van 11:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, om 21.00 sluiten onze deuren. ( afhankelijk van het aantal aanwezige gasten kan deze eindtijd aangepast worden ) .Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
0161-748012
info@genietenbijbeum.nl

KvK: 66024137
BTW: 856362517B01

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.