restaurant

Een hapje en een drankje

BEUM beschikt over een uitmuntend restaurant waar men niet alleen voor een lunch, maar ook voor een meergangen diner in de avond terecht kan. Ook is het mogelijk om met grote groepen een lunch en/of diner in het restaurant te arrangeren.

Wandelaars, fietsers en alle recreanten zijn welkom. Op het parkeerterrein aan de rand van Dorst beschikken wij over meer dan 100 parkeerplaatsen. Er is natuurlijk een oplaadpunt voor E-bikes en is er tevens aan een aanlijnplaats voor paarden gedacht.

Je stapt niet zomaar bij BEUM binnen; je komt eerst langs de groente- en kruidentuin, die wordt onderhouden door de cliënten van Idris in het kader van hun dag- en werkbesteding. De kruiden en groenten worden weer verwerkt in de gerechten op de kaart.

 

De kaart

Er is een gevarieerde kaart met veel huisgemaakte lekkernijen. Andere huisgemaakte producten, in de vorm van bakkerijproducten en chocolade, komen van de Smaakmakers uit Etten-Leur en Goirle en Puur Culinair uit Tilburg. Beide projecten van de Amarant Groep. 

Onze kaart steeds wisselt per seizoen. Wij verwijzen graag naar de menukaarten die bij Beum aanwezig zijn zodat u een indruk krijgt van onze lekkere seizoensgebonden gerechten.

Hieronder vindt u onze nieuwe menukaart.

Bekijk de menukaart van BEUM

 
 

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd. De keuken van Beum is open van 9:30 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, om 21.00 sluiten onze deuren. Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
info@genietenbijbeum.nl

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.