informatie

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Toeristen en recreanten kunnen, in de voormalige boswachterij Dorst eten, drinken & genieten bij BEUM. Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, midden in de natuur en totaal vernieuwd.

 

Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. De bezoekers kunnen zich op vele manieren ontspannen in de directe omgeving van Beum, want het ligt in een prachtig natuurgebied.

 

Mogelijkheden en openingstijden

Wij zijn op maandag gesloten. Overige dagen zijn wij geopend van 09.30 uur tot 19.00 uur (dan sluit onze keuken en kunt u niet meer bestellen, om 21.00 uur sluiten wij onze deuren). 

 

Boomvalk
 
neem contact op
 

Een bijzondere horecagelegenheid

Met de komst van BEUM is er in deze boswachterij een nieuwe schitterende horecagelegenheid gekomen met een duidelijk eigen gezicht.

Dankzij een uitstekende samenwerking met de gemeente Oosterhout en Staatsbosbeheer is deze uitspanning, dit prachtige project, tot stand gekomen

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd. De keuken van Beum is open van 9:30 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, om 21.00 sluiten onze deuren. Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
info@genietenbijbeum.nl

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.