nieuws

Wildmenu

Ook zo wild van wild?

Op vrijdagavond 24 november a.s. kunt u bij Beum weer genieten van een aantal heerlijke wildgerechten op speciale wijze door onze keuken voor u als wildliefhebber bereid. Begin de avond met een aperitiefje of prosecco. Gevolgd door heerlijke wildgerechten en bijpassende wijnen. Onze medewerkers adviseren u graag. Dit wildarrangement kost 35 euro p.p. (excl. de drankjes) en wordt met klasse bereid en uitgeserveerd. Goed voor een heerlijke avond genieten bij Beum.

 

Openingstijden de komende feestdagen

Kerstavond is Beum vanaf 16:00 uur gesloten (de keuken sluit om 15:00 uur).

Eerste kerstdag zijn we gesloten.

Tweede kerstdag zijn we van 11:00 tot 17:00 uur geopend en serveren we heerlijke hapjes en lunches in kerstsfeer. Reserveringen voor een gezellige lunch in onze voorkamer kunnen voor deze dag gemaakt worden in twee tijden: lunches van 12:00 tot 14:00 uur of lunches van 14:00 tot 16:00 uur. onze achterkamer is beschikbaar voor passanten die niet wensen te reserveren.

Oudjaarsdag zijn we geopend tot 16:00 uur ( de keuken sluit om 15:00 uur ).

Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Prosecco

Een week lang verkopen we bij Beum de prosecco van de familie Pos van het rtl programma Helemaal het einde. Bent u ook een trouwe volger van deze serie? Kom dan naar Beum en bestel een fles prosecco om heerlijk van te genieten. We hebben maar een beperkt aantal flessen op voorraad, dus op is op, maar niet getreurd want we wachten op een nieuwe bestelling van het nieuwste , zusje van de huidige prosecco, dé Pos rosé prosecco. We houden u via facebook op de hoogte!

Sinterklaas komt naar BEUM!

 Op zaterdagmiddag 2 december a.s. komt Sinterklaas naar Beum. Voor deze gelegenheid bieden wij een speciaal arrangement aan.

Kerstmarkt

Op vrijdag 15 december kunt u vanaf 18:00 tot 21:00 uur weer genieten van de gezelligheid, kramen met mooie artikelen, heerlijke gerechten, ritje met de arreslee, vuurkorven; kortom een sfeervolle winterse avond om van te genieten.

Tot ziens op 15 december.

Kerstconcert Re√ľnisten Marinierskapel

 Op 16 December kunt u bij ons weer genieten van het Kerstconcert van de Reünisten Marinierskapel. Zij spelen van 13:00 tot 15:00 uur, de entree is gratis, kaartjes voor stoelen zijn te reserveren via 088-6110099.

 

Kerstsfeer

Zondag 17 december is het Kerstsfeer bij Beum, gezellige kerstmuziek, vuurkorven, glühwein, heerlijke gerechten.

 

Video leerwerktraject Beum

Een mooie samenvatting van ons leerwerktraject.

 

Mooie beelden gezocht!

Wij zijn op zoek naar deze bijzondere foto's voor onze website en Facebook.

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd. De keuken van Beum is open van 9:30 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, om 21.00 sluiten onze deuren. Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
info@genietenbijbeum.nl

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.