team

het team met logo biertap

Het team van BEUM

Onder leiding van een horecamanager zorgt ons team dagelijks voor kwalitatief goede producten en een huislijke sfeer op een plek waar je je een voelt met de natuur.

Leer- werktraject

Beum is een leerwerkplaats voor mensen met een licht verstandelijke beperking en een passie voor de horeca. Onder professionele begeleiding leren zij alle facetten van de horeca.

Heb je een lichte verstandelijke beperking en wil je ook in de horeca werken? Dan is Beum wellicht een leuke leerwerkplaats voor jou. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Klantenbureau van Idris.

Telefoon: 0161-748012

Ben jij horeca medewerker met ervaring en zou je graag bij Beum willen werken? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd. De keuken van Beum is open van 11:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, om 21.00 sluiten onze deuren. Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
0161-748012
info@genietenbijbeum.nl

KvK: 66024137
BTW: 856362517B01

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.