nieuws

Wij zijn trots op dit artikel in BN De Stem

 

Onbeperkt genieten bij restaurant Beum in Dorst.

DORST. - De burgemeester van Oosterhout opende op 30 september 2015 een horeca-leerwerkplaats voor jongeren met een beperking in Dorst. Beum heet dit Amarant-restaurant, dat is gevestigd in de voormalige boswachterswoning van Dorst. 'Bomen', betekent de naam. Eén beum, twee beum.

'Wat fijn dat u komt', had een dame aan de telefoon ons bij de reservering al erg welkom laten voelen. Dat gevoel is er weer, een dag later. Het is woensdagavond, rond half zes. We zijn op tijd, want de keuken sluit hier om 19.00 uur. De deuren twee uur later. En we willen niet hoeven schrokken.

Lees het hele artikel

BN destem

Eten, drinken en genieten bij BEUM

Vanaf 1 juli 2015 is Beum opengesteld voor publiek. Toeristen en recreanten kunnen hier, in de voormalige boswachterij van Dorst, genieten van een versnapering of een eenvoudige maaltijd. De keuken van Beum is open van 11:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, om 21.00 sluiten onze deuren. Het woord BEUM is Brabants dialect en staat voor bomen. Heel toepasselijk, want deze horecagelegenheid is gevestigd in de schuur bij een voormalige boswachterswoning, die totaal is vernieuwd. Deze schuur is een gemeentelijk monumentaal pand. 

Contact

BEUM
Wethouder van Dijklaan 19
4849 PG Dorst
0161-748012
info@genietenbijbeum.nl

KvK: 66024137
BTW: 856362517B01

 

      Gerealiseerd met steun van LandStad De Baronie en het programma Leefbaarheid@brabant.

      Het gehele jaar zijn we op maandag gesloten met uitzondering van sommige feestdagen.